Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Het verhaal achter de allerlekkerste biologische pindakaas

icon image

Lekker

Bij PNUTS doen we elke dag ons best om de aller lekkerste bio pindakaas te maken!

icon image

Gezond

Lekker en gezond! Deze pindakaas zit vol eiwitten en goede vetten en is daarnaast ook zoutarm en vrij van palmolie.

icon image

Aarde

Onze pinda's hebben veel minder water nodig dan andere noten(pasta). Ze zijn duurzaam en goed voor onze aarde. 

icon image

Smaakvariaties

Ook zo genooten? Probeer dan ook eens een andere smaak. Keuze uit naturel, karamel zeezout en kokos chili. 

icon image

Zonne-energie

Onze pindakaas is gemaakt met zelf opgewekte zonne-energie. Daarnaast kun je de PNUTS pot recyclen!

Puur Pnuts

We bewaren de authentieke pindasmaak door 100% biologische ingrediënten te gebruiken. Daarbij zorgen we voor vernieuwing op je bord door de komst van onze drie heerlijke variaties. Kortom: daar word je blij van!

Product image
Founder image

Onze trots

Als makers van PNUTS hebben we iets om trots op te zijn. We maken namelijk enkel gebruik van 100% biologisch gecertificeerde ingrediënten én hebben het dak van onze makerij vol liggen met zonnepanelen. Zo maken we slim gebruik van zelfopgewekte zonne-energie! PNUTS is niet alleen goed voor onze aarde, maar ook nog eens super gezond. Pinda's zitten namelijk vol eiwitten en goede vetten. 

De zoektocht 

Tijdens onze zoektocht naar de allerlekkerste biologische pinda's zijn we uitgekomen in het westen. In tegenstelling tot velen anderen die Chinese pinda's gebruiken, halen wij de allerlekkerste pinda's uit Amerika. PNUTS wordt vervolgens geheel zelf gemaakt in onze makerij in Aalsmeer. Wist je al dat dit dezelfde makerij is als van De Pindakaaswinkel? 

Product image
Founder image

Waarom PNUTS? 

Eén van de eigenaren van PNUTS is opgegroeid als bioboer op het Nederlandse platteland. Het merk PNUTS voelt dan ook als een logische stap in het uitdragen van onze liefde voor biologische landbouw. We willen dat iedereen kan genieten van het lekkerste potje biologische pindakaas in verschillende smaken. Daarom is PNUTS in het leven geroepen!