Voor 14:00 besteld, morgen in huis

De 4 leukste artikelen over PNUTS

Ondanks het korte bestaan van PNUTS, zijn er al een aantal (food)bloggers en platforms die hun ‘pen’ opgepakt hebben en zijn gaan schrijven over ons mooie merk. In deze blog vind je toffe artikelen van bloggers en websites die zich allemaal op hun eigen manier uitspreken over PNUTS! Puur en eerlijk. Net als onze pindakaas :)

1. Het lekkerste én gezondste alternatief

Afgelopen zomer had het platform Eatly.nl, een website met allerlei informatie over eten, drinken en recepten tot aan het laatste food news, geschreven over PNUTS. Zo schreef het platform over de herkomst van onze verrukkelijke pinda: namelijk Virginia. Dé staat waar pinda’s biologisch geteeld worden, wat voor ons natuurlijk de belangrijkste kernwaarde is. Hier draait het merk op. Iedereen die wel eens een honkbalwedstrijd heeft bijgewoond kent de Virginia pinda’s wel. Het staat dan ook bekend als de ‘classic snack’ om te eten tijdens een wedstrijd. Benieuwd geworden? Lees hier de rest van het artikel.

2. Pindakaas zonder suiker

Ook Favorflav.com heeft een leuke en informatieve tekst geschreven over PNUTS. Favorflav.com is een online foodmagazine die, zoals ze zelf aangeven, houdt van goed en lekker eten of drinken. Of het nu gaat om een fijn afhaalrestaurant met Surinaamse roti of een Michelin-sterren bord bij een fancy restaurant. Het platform schreef onder andere hoe PNUTS vrij is van palmolie en toegevoegde suikers. Hierdoor is PNUTS zowel lekker als ontzettend gezond en voedzaam! Ook vermelden ze onze verkooppunten in biologische winkels als Marqt of Odin. Voor meer verkooppunten van ons kan je hier terecht, en voor de rest van het artikel over PNUTS kun je hier verder lezen.

3. Duurzaam broodje pindakaas

Een andere leuke website die ons aan het hart gaat is Duurzaam-ondernemen.nl. Dit omdat onze kernwaarden en activiteiten in lijn liggen met het fenomeen ‘duurzaam ondernemen’. In een nieuwsbrief die afgelopen zomer geplaatst is praat het platform over de duurzaamheid van PNUTS. Hoe wij namelijk produceren is op zonne-energie, waardoor we een schone vorm van energie gebruiken waarbij geen CO2 vrijkomt. Daarbij komt ook nog eens dat de potjes van PNUTS volledig recyclebaar zijn. Wil je meer lezen van Duurzaam-ondernemen.nl? Klik dan hier.

4. Minimale belasting van de natuur

BD-totaal is een online foodservice waarvan de missie is een gezondere, groene en duurzame wereld te creëren. Met een ruim biologisch assortiment willen zij zoveel mogelijk streven naar een duurzaam bestaan met minimale belasting van de natuur. Ook hier wordt PNUTS verkocht omdat het simpelweg aansluit bij ons, als merk. Hier kan je vinden hoe BD-totaal schrijft over PNUTS in hun artikel.

 

Al met al: genoeg leuke dingen te lezen over PNUTS. Máár, je kan misschien het beste je eigen oordeel vellen over de (in onze ogen) lekkerste biologische pindakaas die er is! Voor meer informatie kun je terecht op onze website, of kun je contact opnemen met een van onze pindakaas-toppers! Enjoy :)